Calitate sau cantitate?

Totul se rezuma la bani!

Daca s-ar putea sa platim facturi cu tolbe de fericire, poate ca ar insemna ceva; din pacate, insa, vrem sau nu vrem depindem de moneda de schimb numita ban.

Ne jertfim ore bune din viata pentru a munci de la noua la cinci, uneori cei mai dragi oameni din anturajul nostru( de regula, parintii), sustin cu tarie ca munca grea ne duce la liman…( in cazul parintilor, o pensie mizera de 300-400$ lunar, dupa 40 de ani de munca).

Schimbarile insa apar cu repeziciune; tavalugul schimbarii trece , asadar, indiferent daca noi suntem sau nu de acord cu asta.

Avand in vedere cele de mai sus, multi sustin ca unul dintre pilonii succesului spun sa fii de 2 ori mai bun la jumatate de pret… Cum? Cum sa asigure asta succesul, cand toata lumea stie ca trebuie sa muncesti atat cat sa nu te dea patronul afara si ca toata lumea fura; Peter de la Paul si nu numai.E cuminte sa mai oferi calitate si pe bani putini?

Cum stam insa cu cuvantul dat si respectul acordat tertilor? Merita sa o facem de oaie, din simplul motiv ca toti procedeaza asa?

Vreau sa spun asta:majoritatea procedeaza asa, dar majoritatea se zbate in mediocritate, poate duce o viata buna , dar excelenta nu sta pe lista prioritatilor lor; 97% din oameni prefera sa nu si bata capul , sa aiba o slujba, sa se vaite, sa continue sa bea bere si sa -si ia salariul. Vestea buna este ca pentru asta, ai practic 40 de ani la dispozitie, apoi, la pensionare, vei primi cu siguranta un ceas de aur…

Penru ceilalti, cei care au aflat ca multe afaceri esueaza dar totusi incearca, cei care afla ca exista relatii superficiale dar, continua cu incapatanare sa caute unicatul din om, stralucirea , exista vestea ca o da in bara; de foarte multe ori;nerenuntand insa , sigur obtine ce doreste:oameni de calitate in preajma, afaceri infloritoare, excelenta! E sigur, dupa cum dupa noapte vine zi; si asta pentru ca oamenii se cern…

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu