Sa n-ai intotdeauna dreptate

Hei, ceea ce incerc acup sa-ti spun , cu siguranta tu stii!

 De-atat de multe ori, atnci cand nu ai rabdarea ori disponibilitatea sa asculti ce mai spun si altii, te grabesti sa-ti iei alura aia superioara, sa spui cele 2 cuvinte magice:EU STIU!

 Din acel moment incetezi sa ai curoizitatea unui copil de 5 ani, te crezi atoatestiutor si, lucrul cel mai grav, incetezi sa inveti.

N-as putea crede ca , un copil, daramite un adult, ar lua -drept litera de Evanghelie ceea ce spun sau zic altii;pentru asta exista filtrul propriei minti, ca de-aia am fost inzestrati cu cap.

 Sa mai cred ce am citit undeva, cum ca inca mai exista adulti, aparent destupati la cap, platitori de taxe si impozite, care sa ia de bun tot ce li se toarna cu palnia prin intermediul, mass-media, expertilor sau parintilor? E atat de cuminte sa dama ltora puterea noastra, lasandu-ne influntati de ne ne spun”specialistii”?

 Parintii iti vor binele, asta e clar, functioneaza dragostea neconditionata, altruista a parintelui. Cu toate astea, nimeni, dar absolut nimeni nu are dreptul sa hotarasca ceva anume in locul tau!

Invata sa fii susceptibil, nu lua de bun tot ce vezi, acorda-ti dreptul sa te inseli uneori, da-ti dreptul sa gresesti, nu te judeca aspru, incearca din nou, fa-ti un set prestabilit de valori in care sa crezi, nu te abate de la el, crezi in Dumnezeu, increde-te in el, traieste, fa valuri, esti om!

 Ada-ti aminte ca totu-i trecator, ce a mai fost va mai fi, incearca de toate, fa ce crezi ca e bun pentru tine, ai incredere in instinctele tale, pleaca de unde nu esti dorit, triaeste, nu renunta la vise…

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s