Pasteaza-ti puterea, indrazneste, esti tu!

Epoca informatiei a adus cu sine automatizarea a tot ce a fost simplu, pipa se numeste lulea, cafeaua nu se mai face la ibric, oamenii nu mai gandesc cu propriul cap, pentru ca, nu-i asa exista un expert pentru orice.

Poate e mai simplu ca lucrurile sa functioneze pe pilot automat, cu conditia ca expertii mai sus amintiti sa aiba cele mai bune intentii;de cele mai multe ori insa , fiecare trage focul spre oala lui;expertii financiari sunt interesati mai intai de propriile lor bonusuri, mass-media cauta cu orice pret ca audienta sa aiba cote maxime(asta, indiferent de calitatea mesajului transmis), iar medicii sunt interesati sa nu iasa din tipare;in fond, de ce ar mai inventa cineva macaroana?

Atunci cand renuntam sa mai privim acest fenomen numit viata-printr-un ciob colorat de sticla,invatam sa ne redescoperim;poate privim cu mai mult interes spre interiorul nostru si atunci ne trezim.

Merita sa gandesti cu propriul cap? E firesc sa-ti asculti intuitia? E corect sa asculti ce are de spus expertul dar hotararea sa o iei tu? E mai cuminte sa gandeasca altii pentru tine? Viata cui e pe rol?

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu