Sfarsit de an

Suntem la cumpana dinte ani. Toti sustinem cu tarie ca ne dorim un an mai bun; si e firesc sa fie asa.

Intampinam noul an cu sampanie, veselie, zgomot;gonim vechiul, acceptam cu larghete noul ce va sa apara.

Suntem melancolici si suntem mai mult decat siguri de ce nu a mers si cum le vom pune pe roate toate proiectele ce ne stau in fata: cu totii stim insa, din proprie experienta,  ca am luat de-a lungul vietii o serie de hotarari -de care am si uitat pana in primavara, d’apoi sa prinda contur.

Ce ne tine legati sa nu ne infaptuim propriile vise? Sunt ele suficient de puternice incat sa miste muntii din loc? Cu siguranta nu, caci daca lucrurile ar sta astfel, nu ar exista cale de intors. Atunci cand joci totul pe o carte si hotararea ta e de neclintit, sansele tale sunt enorme.

E vremea bilanturilor; spun sa incercam sa avem vise mult mai puternice, sa fim recunoscatori pentru oamenii grozavi din viata noastra. sa fim recunoscatori si pentru cei care nu ne mai sunt alaturi, sa ne bucuram , sa avem teluri si sa avem taria sa ne implinim cat mai multe vise. E mult?

Eu stiu ca avem vise diferite, iar Universul are grija ca atunci cand visul e clar, precis, cand nu e loc de pasul inapoi, visele se transforma in realitate.Vom fauri apoi alte vise, le vom duce la bun sfarsit, vom deveni arhitecti ai propriilor vieti. Si nu cred ca poate fi ceva mai frumos decat asta!

La multi ani!

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s