Bilant

Ninge cu fulgi mari, e iarna-n toata regula si multi ne-ntrebam cum a putut sa treaca atat de repede un an intreg.

E vremea bilanturilor, cand hotaram cu tarie cam asa: la anu’ voi fi mai suplu cu doispe kile, voi vizita cutare locsor, voi avea mai multi bani de buzunar, voi sari mult mai des in baltoace cu apa. E firesc sa ne dorim ceva nou, sa purtam ceva albastru, sa renuntam la cateva vechituri si sa devenim peste noapte zmeii zmeilor.

Partea neproductiva este ca entuziasmul cu care purcedem a ne dori una sau alta, se pierde undeva prin luna lui Faurar, cand ne lasam luati de val,platim intre timp facturi, ne gandim cu groaza la sfanta zi de luni si cochetam cu gandul la vara…

 

Vara vine la timpul ei, ne intrecem pe noi insine si plecam in concediu 3 saptamani, apoi discutam tot anul despre asta. Devenim intre timp blazati.

Vine iar toamna, e inca fain, camarile sunt pline , chicotim gandindu-ne la huzurul perioadei de sarbatori, cand, practic dam iama in crama cu bunatati  a binecuvantatei perioade de sfarsit de an, incepand cu Sf. Andrei si terminand , voiniceste, mult dupa Sf. Ion.

E bine asa, sau e rau, nu stiu, sunt sigura insa ca daca am face mai mult din ceea ce ne propunem , am si realiza mai mult. Se teme oare omul mai mult de succes decat de esec? E rodnic sa mai facem bilanturi? E practic sa scriem ceea ce ne dorim si apoi sa punem zilnic  timp si efort propriu pentru a ne aduce visele la indeplinire sau toate astea trebuie sa ne vina de-a gata doar pentru ca suntem noi merituosi?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s