Roata

Cine a inventat roata? Cu aceasta inventie s-au shimbat multe, nu-i asa?

Traim in secolul vitezei, ridicam la rang de virtute faptul sa stam la job peste program, reusim sa plecam in delegatii si in concediu cu familia in fiecare an!

Nu vedem insa ca ne epuizam resursele de energie si nu consideram necesar sa ni le improspatam la timp. Dar, nu-i nimic, dupa prima oara ce omul a clacat, isi revizuieste cu siguranta prioritatile…

Suntem iritati de literatura motivationala: sunt de acord ca cititul  a tone de astfel de carti , in lipsa punerii in practica , nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. De asemenea , tot ce intra ca informatie , nu trebuie luat drept litera de evanghelie, atat vreme cat filtrul mimtii isi face constiincios treaba.

Se pot scrie multe bazaconii pentru a atrage audienta, iar libertatea presei permite infiorator de multe pentru a aduce un cont generos omului cu penelul. Ca stima si integritatea nu au ce cauta aici, e cu totul alta poveste.

Sunt sigura ca au aparut ca ciupercile dupa ploaie, o serie de site-uri , cu teme , care mai de care mai diverse, incepind cu tem legate de dieta, despre cum sa faci coltunasi ( in numai saisprezece minute!), ori cum sa-ti curga banii garla in buzunare, astfel incat, dumneata, posesorul sa nu mai porti nicio grija. Abunda insa share-urile cu tot felul de copii malformati, a caror imagine musai sa o trimiti si in  lista altora pentru a acorda sprijin. Eu percep sprijin sa trimiti omului 100$ daca esti impresionat in asemenea hal si sa sugereji asta si prietenilor apropiati.  Dar , poate ca eu gresesc:  in fond e blogul meu ,iar aberatiile imi sunt proprii.

Roata insa se invarte , asa ca, hai sa stam noi frumusel sa concluzionam: va sa zica- motivationalul e pura spalare pe creier, e mai frumusel sa muncesti mata 40, 50 de anisori fara sa-ti mai bati frumuselul capsor cu chestii existentiale. Oricum ai rate de platit, facturi de achitat si trebuie sa faci o figura frumoasa in fata sefului. Daca e asa, ce mai tura-vura/ roata a fost inventata( de dracu mai stie cine), asa ca, trageti mai bine’ nainte!

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s