Ce nu poti cumpara cu bani

Exista o serie de lucruri, aparent lipsite de importanta , asupra carora  nu avem niciun control. Traim intr-o societate de consum, iar asta implica folosirea banului ca mijloc de schimb.

Poti cumpara timp in schimbul banilor, atunci cand, alegi de pilda un zugrav priceput sa-ti renoveze locuinta , iar tu sa pleci in concediu linistit, poti plati un gradinar sa-ti aranjeze cochet gradina, iar tu sa-ti bei ceaiul pe veranda. Exemplele pot continua.Asta implica insa ca tu sa te pricepi mai bine sa faci banii necesari pentru a-ti usura viata, nu vreau insa sa revin asupra acestui subiect…

Sigur ca, viata se vede in multe tente de roz si verde, atunci cand iti faci griji la volanul unui Bentley decat atunci cand singurul tau mijloc de locomotie a fost pegasul imprumutat de varul de-al doilea.

Fiecare stie ce este mai bun si mai important pentru el. Exista insa o serie de lucruri de maxima importanta in viata fiecarui om, evenimente ce nu pot avea influente banesti. De pilda nu poti cumpara cu bani liniste sufleteasca, zambetul sincer al cuiva, afectiunea propriului motan, etc.,etc.Nu poti cumpara cu bani o secunda in plus din ce ti-a fost harazit sa traiesti.

Asa sa fie oare?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s