Fii atent la detalii!

Se spune ca diferenta dintre mediocritate ori anonimat si perfectiune e data de 2 milimetri.

Asta spune mult in cazul sportivilor, cand toata lumea stie de primele 3 locuri de pe podium. De restul celor care au titlul -merituos de altfel de aspiranti, au auzit doar mama lor si antrenorul.

In viata exista o serie de modalitati prin care poti avea succes. Atunci cand te culci pe lauri, se intampla un lucru care, in final de trage mult in jos, pentru ca incepi sa lancezesti. Iti cunosti foarte bine valoarea si incepi sa te umfli frumusel in pene. Atunci uiti ca  poti sa nu folosesti mereu metoda corecta si ca exista mereu altii care isi doresc mai mult si care , in final te vor aduce in pozitia secunda.

Se spune ca un mare constructor de locuinte, desi el formase oameni si isi permtea de mult sa stea pe terasa si sa bea limonada, obisnuia sa bata in lung si-n lat propriul santier si… sa adune cuiele. Da, cuiele pe care mesterii le scapau si considerau ca nu merita sa se aplece doar pentru asta.

Nu toata lumea vrea sa faca performanta, mediocritatea are insa un pret greu de platit:eternele regrete. Ce-ai fi putut face daca…?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s