De vacanta

Ne aflam inca in perioada vacantelor, cand, fiecarui muritor ii trece prin cap ideea de a-si lua cateva zile de respiro pentru a-si reincarca bateriile.

Vacantele sunt, asadar, perioadele ferice din an, dupa care oamenii tanjesc  in restul anului. As putea spune ca omul e in stare sa faca absolut orice pentru 3 saptamani in care sa nu spele vesela, sa fie servit la botul calului, si, evident sa-si permita usoare nazuri(la adresa chelnerului, evident, care trudeste si inverseaza meniurile).

Nu stiu cum se face ca nisipul din clepsidra se epuizeaza repejor iar omul nostru( cu un bronz aramiu de Albena) , sfarseste beneficul trai si trebuie sa se intoarca la munca. Ca un facut, facturile trebuiesc din nou achitate iar vacanta a lasat o gaura imensa in buget…Stiti si voi cum e, iei bani la tine, pentru orice eventualitate, numai ca nu stiu cum se face ca in vacanta , eventualitatile apar la orice pas.

Nu vreau sa spun ca vacantele nu sunt necesare, ba dimpotriva, iar coada motanului nu trebuie scurtata ca-i sta bine stufoasa. Ma intreb insa daca omului nostru(cel cu vacanta), i-ar fi trecut la un  moment dat prin crestet(in timp ce sedea la soare si bea bere) ca s-ar putea sa existe o varianta care sa-ti permita sa ai vacanta atunci cand poftesti!Cand poftesti tu nu seful , iar timpul destinat vacantei sa depinda tot de tine. Ar merita oare sa cari poveri destinale lui Atlas pentru asta?

Oare trebuie sa faci ceva diferit ? Cu siguranta, pentru ca, stiti si voi ca atunci cand faci aceleasi lucruri dar astepti rezultate diferite, nu faci decat sa definesti nebunia…  Sa fie oare ceva diferit? Cu siguranta… Libertatea si siguranta, nu numai ca nu inseamna acelasi lucru ci si difera…Atunci merita sa incepi sa faci diferit lucrurile ca sa te bucuri mai tarziu? Eu cred ca da. Voi, ce credeti? Exista o astfel de lume? Lumea oglinzilor exista doar in basm sau si in realitate?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s