Cascaval

Omul e un mamifer dresabil.

E uimitor cat de multe lucruri (pe care, evident le detesta) poate face omul atunci cand e remunerat pe masura. Apoi, crede ca lucrurile i se cuvin si se lamenteaza…

Am mai spus, traim vremuri  conform carora, e putin probabil sa mai fie nevoie de vreun duel, in adevaratul sens al cuvantului. Razboaiele sunt inutile acum, oamenii doar se infrang in afaceri.

Totul se reduce(desigur) la cascaval: cu cat il produci mai usor, ai mai multe posesiuni, masini mai performante, etc., etc., se presupune ca esti in posesia potirului cu licoarea magica. Ai descoperit ceea ce multora le e greu sa priceapa, basca ai pentru ce sa starnesti invidia multor muritori.

E greu de crezut ca vei avea parte de implinire pe toate planurile cand ai deja cascaval, daca nu ai deprins inca acest bun obicei pe vremea cand erai doar in formare. Lucrurile bune vin insa la pachet in viata unui om, in sensul ca daca nu esti pregatit sa platesti pretul, ai mari sanse sa nu te transformi intr-un om mai bun atunci cand abundenta da buzna in viata ta.

Crezi ca e suficient doar sa strangi cascaval iar atunci cand il vei avea asta te determina deja sa te simti ok?

Crezi ca implinirea ta ca om in primul rand sta la baza a ceea ce vei cladi ulterior?

E de-ajuns doar cascaval? cat de mult si de cea mai buna calitate sau…? E nevoie sa muncesti din greu,( cu propria-ti sudoare pentru a obtine, evident-cascaval) sau exista si o alta cale? Tu ce pret esti dispus sa platesti pentru propriu-ti cascaval?

//

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s