Despre tine

Ne nastem toti egali, uzi si goi. Apoi incepem sa ne prefacem.

Ti-au spus-o prea multi si de nenumarate ori ca nu poti face asta ori ca bati campii prea des astfel incat ai renuntat si poate ai crezut si tu ca-i asa.

Esti insa o faptura extraordinara si, nimic din ce-i omenesc n-ar trebui sa-ti fie strain. Cauta sa cunosti oameni noi, invata in fiecare zi ceva, construieste caramida cu caramida, cu efort zilnic ceea ce ti-ai propus. Totul a fost mai intai o idee. Cauta sa-ti pui cat mai multe idei in practica. Pune-ti mintea la contributie, iesi din anonimat, munceste, cauta sa incerci cat mai multe lucruri noi. De ce? Pentru ca viata e unica, iar daca nu incerci acum, regretele tardive vor cantari tone.

Esti cel mai grozav! nimeni nu mai e ca tine in tot Universul! Asta trebuie sa te stimuleze sa faci ce crezi ca meriti si e mai bun pentru tine. Si stii ce se intampla? Universul iti ofera exact ce semeni acum. Succes!

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s