De ce sa esuezi mai repede?

Nu e un secret pentru nimeni ca nu te poti imbogati avand statutul de angajat.

Poti castiga suficient de multi bani, dar daca nu esti pregatit pentru asta, mai devreme sau mai tarziu te vei trezi cu si mai multe probleme de ordin financiar.

Ce faci insa daca inca mai ai statutul de angajat dat te gasesti de mai multa vreme in cealalta parte a cadranului banilor: gandesti diferit fata de cum ar face-o un angajat perfect, insa te-ai pregatit de prea multa vreme si acum nu iti ramane decat sa-ti arzi puntile… De ce ai face-o si de ce nu ai incerca sa ramai, bine-merci cu ambele vaariante?

De ce ar trebui sa gresesti mai mult si sa incepi sa ai succes asa cum vrei?  Un indiciu ar fi acela ca timpul destinat orelor de program te preseaza. Sau mai bine zis, acum stii sa faci diferit lucrurile , astfel incat sa ai mai mult succes actionand ca antreprenor decat ca angajat.

Un alt motiv pentru care e grozav sa esuezi mai rapid este acela ca acum stii ca daca esti la podea, in scurt timp te vei ridica de acolo, vei retusa ce trebuie si vei incepe din nou.

Merita sa faci ce-ti place si sa muncesti  triplu pentru asta?

E grozav ca nici anul asta nu vei pleca in concediu?

E nemaipomenit sa duci o viata cu stil (vorba pustiului meu de 10 ani)- o perioada limitata de timp, pentru ca apoi sa-ti permiti sa trtaiesti toata viata asa cum doresti! Eu asta invat sa fac. Voi?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s