Dincolo de zona de confort

Vine o zi, cand vezi ca lucrurile iau o turnura neobisnuita, totul curge mai lin in viata ta, ai impresia ca lucrurile se leaga mai usor.

Pot sa-ti spun insa ca tot ce traiesti acum, e rezultatul muncii depuse de-a lungul anilor in care ai refuzat sa te dai batut, e rodul tenacitatii de care ai dat dovada sa te ridici si sa pleci din nou(cu toate ca ceilalti nu iti mai dadeau vreo sansa).

Inseamna ca ai depasit etapa de suferinta si, asemeni vestitei Alice din Tara Minunilor, ai reusit -trecerea prin oglinda;te-ai transformat din omida in fluture si esti sigur ca a meritat cazna.

Privind in urma, esti sigur ca a meritat sa nu te opresti cand mai aveai atat de putin. Vestea buna este ca dincolo de zona de confort nu exista atat de multe restrictii, ai voie sa gresesti de cate ori poftesti, pentru ca acum, vezi bine ai resursele necesare pentru a te redresa.Vestea si mai buna este ca acum ti-ai format oameni care stiu ca se poate si care isi vor contura propria maretie.

Mai conteaza de cate ori ti-au spus cei multi ca nu se poate?

E grozav ca ai jucat totul pe-o carte si ca ti-ai ars barcile?

Ai castigat ceva? Era mai grozav inainte? Merita sa lupti pentru ce iti pare tie corect, chiar si atunci cand toti iti pun bete-n roate si te fac sa crezi ca esti ticnit?

Voi, cei care depasiti zilnic bariere si rezolvati problema dupa problema (in loc de a aborda politica strutului), ce credeti?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s