Puterea cuvantului scris

Se intampla ca atunci cand iti doresti ceva foarte tare si muncesti pentru asta, cand esti pasionat de ceva , ai la un moment dat impresia ca lucrurile se misca mai usor. Oameni la care te-ai gandit te suna si vin in intampinarea ta, exact cu ceea ce cautai.

Se poate numi inspiratie divina sau intuitie, insa stiu ca functioneaza.

Ideile incoltesc intai in mintea unui om;apoi, cu perseverenta ideile se traduc in fapt iar acum, ceea ce nu parea decat o idee devine palpabil.Lucrand cu ardoare la concretizarea lucrului pe care doresti sa il infaptuiesti, vei reusi sa iti pui ideile pe hartie ; vei reveni asupra a ceea ce ai scris , dar, pana la urma, ai sa constati ca, mare parte din ceea ce tu ai pus pe hartie(scopul), ai adaugat o data pana la care poti obtine acel ceva si apoi ai purces  in felul tau la fapte se transorma in realitate. Sa fie oare adevarat blestemul tigancii? -fii atent ce-ti doresti ca se implineste? Voi ce credeti?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s