Apartenenta la grup

Alaturi de cea mai frumoasa melodie, numele omului pe buzele celuilalt, mi se pare un lucru deloc de negijat acela in care noi, ca fapturi umane tindem sa ne regasim.

O parte importanta a energiei noastre  se piede cu buna stiinta atunci cand vrem o masina mai tare ca icsulescu, casa noastra sa fie mult mai impunatoare decat toate acareturile fostilor colegi , iar exemplele pot continua.

Exista totusi un stimulent pentru fiecare dintre noi ;se refera la apartenenta noastra la un grup sau altul. Se infiinteaza atunci Clubul celor mai grozavi jucatori de golf, ori Echipa cercetasilor cu pulover albastru. Pana la urma nici nu are prea mare importanta ce vor administra cei in cauza, atata vrem cat se alege un presedinte, un secretar, 2 sau 3 adjuncti, dupa caz, apoi se purcede la acordarea de diplome. Nu conteaza atat de mult recunoasterea materiala cat medalia, diploma, recunoasterea valorii pana la urma.

Voi ce credeti, e important sau nu lucrul asta?Meria sa acorzi importanta si sa inveti sa i  te adresezi omului pe nume (iar acesta sa bata cu cel din cartea de identitate)?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s