Ce e cu adevarat important?

Poate ne-am intebat ce poate motiva un om sa rastoarne muntii, in vreme ce un altul da dovezi de lasitate?

Oameni diferiti trec prin incercari similare, unul cade sub greutatea propriei poveri-in vreme ce ce altul trece cu usurinta(din perspectiva noastra), peste foc si para. Conteaza oare aluatul din care esti plasmuit?

Unii constata la un moment dat ca propria viata trece in galop pe langa ei, in timp ce altii ,usurel trecuti de prima tinerete, merg constiinciosi la acelasi job si nu le trece macar prin minte ca pot face si altceva.

E foarte greu, daca nu imposibil de schimbat un om. Sfaturile sunt de prisos, de aceea nimeni nu invata ceea ce i se preda. Puterea se afla in interiorul nostru. Totusi, de ce cei mai multi constientizeaza poate ca lucrurile merg anapoda in viata lor, dar cu toate astea ei nu misca un deget sa schimbe ceva:guvernul, parintii ori comitetul ceresc trebuie sa se ocupe de asta. Sau primarul!

Sa   fim intelesi:esti pe cont propriu! Tu si nu mai tu  ai control asupra calitatii vietii, tot tu esti raspunzator de ceea ce se intampla in viata ta, bun sau rau . Tot tu ai puterea sa schimbi cand ceva nu iti e pe plac. Poti intampina piedici si e firesc sa fie asa, doar ca totul e temporar ; in mainile tale se afla prezentul si viitorul.

Poti manca un elefant, bucatica cu bucatica, asa ca poti incepe sa schimbi ce nu-ti place, poate incercand sa nu le mai faci tuturor pe plac, sa iti pese mai putin ce gandesc altii despre tine, sa spui mai des …nu.Poti afla ca e important sa faci ce te pasioneaza, poti invata sa traiesti altfel, poti invata sa traiesti cu adevarat. Si astea toate , pentru ca, probabil stii si tu ca atunci cand nu mai are timp, unul din marele regret al omului, nu se refera la faptul ca a  petrecut prea mult timp la munca . Calitatea si cantitatea timpului petrecut alaturi de cei dragi conteaza pana la urma.Si… sa nu ai intotdeauna dreptate!

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s