Lupii tineri

E posibil ca atunci cand ai impresia ca bati pasul pe loc -lucrurile chiar asa stau. Ai nevoie  de ceva in plus? Ingredientul special care iti lipseste se refera la felul in care aborzezi tu lucrurile? Esti dispus sa te schimbi sau ai impresia ca doar tu faci totul bine dar esti inconjurat de oameni care nu te inteleg?

Stop, opreste-te, uneori nu e vorba de nimic din toate astea. Lucrurile trebuie sa se aseze, odata ce tu ti-ai facut treaba. Sau, poate nu ai primit la timp sfatul conform caruia, pentru ca o echipa sa functioneze corect, trebuie sa ai grija sa te inconjori de oameni mai destepti decat tine. Ai putea crede ca ai o problema daca faci asta, nu-i asa?  Dar, daca tu esti cel mai cel- iar echipa ta e formata doar din persoane pe care le eclipsezi ori nu sunt motivate?

Cum crezi ca ar functiona totul daca ai avea in preajma oameni mult mai tineri care sa faca totul in felul lor?

Energia noastra este limitata, putem munci efectiv doar un numar limitat de ore. Cred ca e important sa nu ne bazam doar pe fortele proprii, sa formam echipe  , sa fim flexibili, inovatori si sa ne pastram scopul-acela de a avea succes, ajutand cat mai multi oameni sa obtina propria stralucire… E echitabil?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s