Pretul

Exista un pret pentru orice, iar daca alegem sa traim vieti confortabile, poate credem ca platim un pret mai mic.

Cu toate astea, cei care cred ca au menirea de a trai menajati de absolut orice, pe principiul lui-las’ ca merge si-asa, platesc cel mai piperat pret. Cum? Te zbati adica sa treci prin toate fara sa te uzi si , in final tot tu ai de platit cel mai mult?

Cum? Credeai ca atunci cand te fofilai erai cel mai mare tepar si te multumeai cu firimituri?

Si? Cum sa fie secretul munca sustinuta si vita ta traita mereu la marginea zonei de confort? Si de ce sa te apuci tu de pionierat? Ai de gand sa reinventezi roata?

Poate ca da, daca e nevoie, insa merita sa depui orice efort pentru a-ti modela viata asa cum poftesti. Pentru ca, asa cum am scris azi pe blogul unei Lacramioare, viat iti ofera  2 banuti. Ai de ales sa pleci capul si sa te multumesti cu atat. .. Si mai ai alternativa, fir-ar sa fie, sa te zbati si sa refuzi , sa te repliezi si sa nu renunti pan’ ce nu primesti atat cat ceri!

Merita?

 

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pretul

  1. Marius zice:

    Poate ca nu.Doar nu o fi toata viata doar o zbatere pentru a avea cat mai mult (material vorbind).Sunt cativa care se multumesc cu mai putin si sunt mai fericiti decat cei ce au mult si nu sunt bucurosi.Dar,slava Lui Dumnezeu,fiecare are calea lui pe pamant.Dupa aceea,vine judecata,una care este cert dreapta.

    • adrianagianinna zice:

      Fiecare dintre noi alege ce e mai potrivit pentru el, insa nu cred ca un motiv de reala fericire ar insemna sa ai parte de cat mai multe privatiuni.Banul nu este decat ban, unitate de schimb si atat. Poate in sihastrie, lucrurile de care vorbesc aici nu au deloc insemnatate.

  2. Daca Dumnezeu prea-bunul ne-ar fi dorit cu capetele plecate, cu siguranta ne-ar fi facut oi. Intrucit nu ne hranim doar cu aer, apa si iarba si functionam prin unitatea de schimb numita ban, nu cred ca e ceva rau sa vrei mai mult. Cei care au semnat un legamant al saraciei, n-am nimic impotriva, fiecare cu alegerile sale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s