Bazele finantelor personale-partea 2

Normal, ai intrat in datorii pana la urechi, iar acum esti hotarat sa muncesti din rasputeri, pentru a achita ratele lunare. Muncesti pentru altii, iar in timp ceea ce ai cumparat nu iti mai produce bucurie pentru ca te costa prea mult pe termen lung!

Veti zice ca toata lumea face asa, ce e rau in asta.. . As aduga ca majoritatea face astfel insa dint-o groapa astfel sapata se iese greu sau deloc. E ok sa muncesti daca iti place si esti sanatos, ori daca lucrurile merg asa cum ai fost obisnuit. Daca lucrurile merg prost, dobanzile cresc, te imbolnavesti ori ajunfi in incapacitate de plata, vei observa ca pasivele pentru care platesti la greu, iti vor atarna ca o piarta de moara.

Ce faci sa iesi din toate astea? Nu ai prea multe alternative atata vreme ca iti raman prea putini bani ori deloc dupa ce achiti lunar totul.

Ce poti face totusi? Sa renunti sa consumi? E imposibil. Sa nu mai pleci in vacanta dupa cat muncesti? Imposibil. Sa nu iti mai cumpei vara asta cateva perchi de sandale la reduceri? E inuman, tu pentru ce mai traiesti… Atunci?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s