Despre viziune

Cu siguranta ne-am pus de multe ori problema /cum sa poti sa rezolvi ceva intr-un timp cat mai scurt si, eventual cu minim de efort, cum sa ai mai multa eficienta in tot ce faci.
Cred insa ca ingredientul principal al oricarei actiuni este viziunea.
Nu poti obtine rezultate spectaculoase, daca nu realizezi intai unde te gasesti si apoi unde vrei sa ajungi, sau mai bine zis daca nu ti-ai jucat in minte de suficient de multe ori variantele.
Stim ca nu exista esec absolut,  ca exista doar o serie de plieri , de corectari din mers apoi ajungi in sfarsit la ce ti-ai propus. Ca a fost noroc, multa munca sau pura intamplare,cine poate sa stie mai bine decat tine, cel care ai hotarat odata ca vrei sa schimbi ceva anume,la tine nu la altii, apoi ai purces la construire unui plan si ai trecut la treaba.
Voi ce credeti, e vorba de noroc chior ori de munca sustinuta ? Are viziunea vreun rol hotarator in ceea ce vrei sa reusesti?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s