Servicii sau serviciu?

Vrem sau nu, ne trăim vieţile într-o lume în care nimic nu mai e din ceea ce era acum 10 ani.

Toată lumea a auzit ori a afirmat că nu mai există joburi sigure, sunt destui care au demisionat şi au avut curaj să înceapă altceva, sunt oameni mai puţini norocoşi, care nu au putut pricepe ce se întâmplă.

Totul se mişcă cu viteze uimitoare, iar acum , domnii grizonaţi trecuţi binişor de 50 de ani sunt depăşiţi de puşti de nici 19 primăveri, asta ca să nu mai spun că poţi munci pentru cineva mult mai tînăr decât tine.

Am mai spus, sunt şi cei care nu sesizează schimbarea, aceştia alegând să facă mereu lucrurile în felul lor.

Cu toate astea, vrem ori ba, lucrurile se schimbă! Ştim cu toţii că America este îndatorată până peste puteri, surprizele apar din partea unor ţări precum China. Şi încă nu am pronunţat cuvântul îndatorare.

După părerea mea, de aici pleacă totul, fie că eşti ţară, femeie ori bărbat, alb sau galben. În momentul în care ai o datorie şi trebuie să o plăteşti, eşti îngrădit şi ai mai puţine variante. Poţi folosi datoria în favoarea ta, achitând tot  dar căscând ochii pe viitor.

Dar, vorbeam de servicii… Cred că ne îndreptăm spre o lume în care, cu siguranţă vom avea nevoie de pompieri, medici, farmacişti,dar majoritatea oamenilor se vor baza pe servicii. Şi aş adăuga servicii pe termen limitat.Exemplu-cineva se pricepe să facă un lucru şi îşi oferă serviciile contra-cost. Pentru asta nu e nevoie de un contract bine stabilit , nimeni nu mai lucrează cu anii . Sunt sigură că mulţi vor spune ceva legat de pensie… Oare aşa ceva mai e sustenabil?

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s