Prodconsumul

Mi se pare o chestie mai mult decât inteligentă , modalitatea de a conduma şi a produce în acelaşi timp, în vreme ce o lume întreagă aleargă după reduceri de preţuri.

Pare destul de interesant, dar pentru asta trebuie mai întâi să gândim ca un proprietar nu ca un cumpărător. Dar să vedem cum se poate asta…

Presupunând că de ceva timp afacerea familiei produce baghete de pâine . Ai cumpăra pâinea de la colţul străzii sau din altă parte ori ai consuma din ce produci?Răspunsul mi se pare unul firesc, şi anume consumul din propria ogradă.

Dar să vedem ce ar mai putea fi-presupun că mai cunosc oameni care ar dori să facă acelaşi lucru, adică să consume dar să şi producă în acelaşi timp. Arătînd şi altora interesaţi la rîndul lor să producă în timp ce consumă , vor exista mai mulţi oameni dispuşi să îşi schimbe modalităţile de cumpărare.

Cum vi se pare vouă?

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu