Partea dreaptă a cadranului banilor:patronii şi investitorii

Partea dreapta a cadranului,ofera mai multe optiuni. Daca pe partea stanga a cadranului oamenii muncesc de se zmintesc,platind in acelasi timp cele mai multe taxe,pe partea dreapta,oamenii pun banii sa munceasca in locul lor.

E mai usor ori mai greu,asta depinde de ceea ce isi doreste fiecare.

Patronul

Stim cu totii,este responsabil pentru plata la timp a angajatilor sai,isi asuma riscul pierderii a tot ce are,in caz de faliment,plateste taxe,intr-un cuvant isi asuma riscul ,pentru ca in final sa capete mai multa libertate si sa aiba mai multi bani.

Investitorul,cauta sa investeasca pentru profitul obtinut rapid sau in timp,dispune in general de bani,isi asuma riscuri mult mai mari,dar si castigurile sau pierderile sunt pe masura.

Nimeni nu spune ca este mai bine in unul din cele 4 cadrane,nimeni nu poate spune ce sa faci,insa pe partea dreapta ai mai multe optiuni!

Voi  ce credeti,care cadran e mai bun ?

Daca inca esti angajat insa iti doresti  cu totul altceva,asterne totul pe hartie,fa-ti un plan si incepe cu pasi de copil.

Trecerea dintr-un cadran in altul se face usor?Eu zic ca se face greu,dar nu imposibil

Cum stii daca ai devenit bogat?Pai  iti dai seama atunci cand nu te mai intereseaza,cat e nota de plata atunci cand mananci la restaurant.Si nu eu am spus-o!

Reclame

Despre adrianagianinna

Oameni care mă inspiră: Donald Trump, Robert Kiyosaki, Oprah Winfrey Cum sunt eu: corectă, pragmatică Interese: Lyoness, Educaţie financiară, Revista Tango, Succes dublu - Adrian Soare Bloguri preferate: Dana/Gibraltar, Flavius Ţerbea, Amalia Niţă, Flavia Stoian, Marilena Guduleasa, Lotusul
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s